Praktikant PR byrå

PR-strateg sökes!

Vi söker en nyfiken person med intresse för kommunikation (och gärna extra intresserad av digitala medier) som vill praktisera hos oss!

På Story får du möjlighet att både tillämpa dina teoretiska kunskaper och utveckla ditt hantverk. Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av omvärldsbevakning, innehållsproduktion, medierelationer och idéarbete. Självklart får du en handledare som stöd under hela praktikperioden.

På Story arbetar vi efter devisen "hjärta, hjärna, mage, ryggrad" som innebär att vi vill jobba med människor och varumärken som vi känner engagemang för och som stimulerar oss intellektuellt, som vi har roligt med och som vi känner oss stolta över att jobba med. Idag jobbar vi bl.a. med Nespresso, Parfym.se, Annas Pepparkakor och Michelin.

Vi ser helst att du kan vara hos oss mellan januari-mars. Praktiken är obetald.

Vill du veta mer om hur det är att praktisera hos oss kan du också maila vår grymma medarbetare Ellen som tidigare gjort praktik hos oss, så kan hon berätta mer om sina erfarenheter! Ellen nås på: ellen.freij@storyrelations.com

Ansök senast 13 december!

Är du den vi söker? Skriv några rader om dig själv och varför du vill praktisera hos oss och skicka mailet senast 13 december till: info@storyrelations.com