Praktikant PR byrå

Story söker en praktikant!

Vi söker en nyfiken person med intresse för kommunikation (och gärna extra intresserad av digitala medier) som vill praktisera hos oss med start i augusti.

På Story får du möjlighet att både tillämpa dina teoretiska kunskaper och utveckla ditt hantverk. Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av omvärldsbevakning, innehållsproduktion, medierelationer och idéarbete. Självklart får du en handledare som stöd under hela praktikperioden.

På Story arbetar vi efter devisen "hjärta, hjärna, mage, ryggrad" som innebär att vi vill jobba med människor och varumärken som vi känner engagemang för och som stimulerar oss intellektuellt, som vi har roligt med och som vi känner oss stolta över att jobba med. Idag jobbar vi bl.a. med Nespresso, Parfym.se, Pilsner Urquell, L'Oréal och Michelin.

Praktiken börjar i augusti och vi vill gärna att du kan vara hos i minst 8 veckor. Praktiken är obetald. Om du vill veta mer om hur det är att praktisera på Story kan du maila vår medarbetare Ellen som tidigare gjort praktik hos oss, så kan hon berätta mer om sina erfarenheter. Ellen nås på: ellen.freij@storyrelations.com

Är du den vi söker? Maila några rader om dig själv och varför du vill praktisera hos oss till: info@storyrelations.com. Vi vill ha din ansökan senast den 9 juni.